دوشنبه 29 مهر 1398 _ 22 صفر 1441
ديروز : 1914

تاریخ : دوشنبه 20 مهر 1394     |     کد : 121

اجلاس مديران تربيت بدني دانشگاه آزاداسلامي استان آذربايجانشرقي با حضور مدير تربيت بدني دانشگاه آزاد اسلامي اين استان به ميزباني واحد بين المللي جلفا برگزار شد.

دكتر محمد حسين صادقي سرپرست واحد بين المللي جلفا در ابتداي اين اجلاس ضمن خيرمقدم گويي به مديران حاضر در جلسه به تشريح اهميت ورزش و تندرستي از ديدگاه قرآن و احاديث بيامبر اكرم (ص) و ائمه اطهار پرداخته و با تاكيد بر اهميت تربيت بدني در تندرستي افراد گفت: بايستي در راستاي افزايش نشاط و شادابي كاركنان در كنار ساعات كاري  ساعتي نيز بطور  مشخص به امر ورزش اعضاي هيئت علمي و كاركنان دانشگاه ها اختصاص يابد.

سرپرست واحد بين المللي جلفا همچنين با اشاره به فرا رسيدن هفته تربيت بدني خاطر نشان كرد: در اين راستا انتظار مي رود حاصل شورا و مشورت اجلاس مديران تربيت بدني استان تدوين برنامه هاي متنوع فرهنگي و ورزشي در هفته تربيت بدني و سال تحصيلي جديد باشد.

همچنين در ادامه اين اجلاس دكتر  نجف زاده مدير تربيت بدني دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجان شرقي با تاكيد بر برنامه ريزي موثر فعاليت هاي ورزشي دانشگاه ها خطاب به مديران تربيت بدني حاضر در جلسه گفت: بايستي با برنامه ريزي دقيق و منظم با اجراي برنامه هاي تربيت بدني در رشته هاي متنوع نقش تربيت بدني در چرخه تعليم و تربيت نشان داده شود.

وي با اعلام اينكه هدف غايي تعليم و تربيت تندرستي افراد است افزود: براين اساس بايستي با تلاش و برنامه مناسب نقش تربيت بدني در سطح واحدهاي استان و كشور برجسته گردد.

گفتني است:در ادامه اين اجلاس حاضرين ضمن ورود به دستور جلسه، رعايت مفاد ده ماده اي در خصوص اعزام تيم و ميزباني مسابقات و حضور حداكثري در رشته هاي ورزشي و همچنين توجه ويژه به جشنواره ورزشي و تدوين تقويم ورزشي مسابقات درنيمسال اول 95-94 و تعيين ميزبانان را مورد بررسي قرار دادند.

آلبوم تصاویراجلاس مديران تربيت بدني دانشگاه آزاداسلامي استان آذربايجانشرقي در واحد بين المللي جلفا برگزار شد.

7
6
5
4