پنجشنبه 28 شهريور 1398 _ 20 محرم 1441
مهمان : 1986

تاریخ : يکشنبه 8 آذر 1394     |     کد : 199

دومین شورای معاونان آموزشی واحد ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی به میزبانی واحد بین المللی جلفا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد بین المللی جلفا دومین اجلاس معاونان آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با حضور معاونان واحد ها و مراکزاین استان و همچنین رئیس شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دبیر سیاستگذاری سما و دبیر هیئت جذب استان آذربایجان شرقی در واحد بین المللی جلفا برگزار شد

دکتر محمد حسین صادقی سرپرست واحد بین المللی جلفا درابتدای این اجلاس ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین، با ابراز خرسندی از برگزاری این جلاس در این واحد دانشگاه آن را افتخار بزرگ برای واحد بین المللی جلفا قلمداد کرده و اظهار داشت امیدوارم نتیجه این شورا شرایط لازم را برای  پیشبرد بیش از پیش اهداف متعالی دانشگاه آزاد اسلامی استان را فراهم نماید.

وی همچنین سلام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی را به حاضرین در اجلاس ابلاغ کرد.

سپس دکتر ناصر ماهری رئیس شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با تشریح مصوبات اولین جلسه شورای معاونان که در واحد مراغه برگزار شد از عملی نمودن اکثر مصوبات این اجلاس توسط واحد ها خبر داده و از اهتمام معاونین آموزشی در راستای عملی نمودن مصوبات جلسات تشکر کرد.

وی درادامه با اشاره به اینکه یکی از مصوبات جلسه قبل پرهیز از پذیرش دانشجو در رشته های غیر مجاز بود گفت: خوشبختانه اکثر واحد ها و مراکزدانشگاهی استان در نیمسالجاری این مصوبه را رعایت نموده اند.

رئیس شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان در ادامه با اشاره به برخی از مشکلات آموزشی موجود در واحد ها و مراکز دانشگاهی استان بر توجه بیشتر معاونان آموزشی بر رعایت تناسب تخصص اساتید با دروس مورد تدریس تاکید نموده و گفت:بایستی در تنظیم برنامه درسی استادان رعایت سقف واحد ها و تناسب تخصص بیشتر مد نظر باشد.

ماهری همچنین نبود استاد راهنما و مشاور را از عوامل اصلی نارضایتی دانشجویان در اکثر واحدهای دارای تحصیلات تکمیلی اعلام نموده و گفت:بایستی با انجام تدابیر لازم و با تامین بموقع استاد راهنما و مشاور از بروز مشکلات برای دانشجویان جلوگیری کرد.

دبیر شورای سیاستگذاری سما استان آذربایجان شرقی : راه اندازی سما در واحد بین المللی جلفا در آینده نزدیک

در ادامه این جلسه دکتر شهریار حسن زاده دبیرشورای سیاستگذاری سمای استان آذربایجان شرقی نیز با تشریح وضعیت سما این استان آن را رضایتبخش ندانسته و گفت: در حال حاضر تعداد 4 هزار 526 دانشجو در 6 سمای استان مشغول به تحصیل می باشند که این امر در مقایسه با سایر استان ها رضایتبخش نیست .

وی همچنین از راه اندازی سما در واحد بین المللی جلفا درآینده نزدیک خبرداده وافزود: امیدواریم با همکاری و همفکری معاونان آموزشی واحد ها مراکز استان، سما در استان آذربایجان شرقی جایگاه اصلی خود دریابد.

حسن زاده در ادامه تعداد دانش آموزان در حال تحصیل در مراکز سمای استان را 2500نفر اعلام کرده و گفت: در حال حاضر 11 درصد جامعه دانش آموزی به مدارس غیر انتفاعی اختصاص یافته و این رقم در برنامه پنجم توسعه به 18 درصد ارتقا خواهد یافت که این امر می تواند زمینه را برای توسعه سما در استان میسر سازد.

دکتر ابراهیم آقا زاداه دبیر هیئت اجرائی جذب هیأت علمی استان نیز در ادامه توصیه های لازم را در خصوص توجه به فراخوان های جذب هیئت علمی و همچنین جذب استادان حق التدریس ارائه نمود.

وی تاکید کرد بایستی توجه شود در جذب استادان حق التدریس شان و جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی مراعات شود.

ارائه گزارش توسط دبیران کمیته های تخصصی چهارگانه نیز بخش دیگر این اجلاس در واحد بین المللی جلفا بود.

گفتنی است درادامه این اجلاس حاضرین با ورود به دستور جلسه مسائل و مشکلات حوزه آموزشی واحد ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان را تشریح نمودند.

آلبوم تصاویردومین شورای معاونان آموزشی استان آذربایجان شرقی در واحد بین المللی جلفابرگزار شد

11
10
9