يکشنبه 27 آبان 1397 _ 10 ربيع الأول 1440

تاریخ : چهارشنبه 25 فروردين 1395     |     کد : 335

مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد

راه‌اندازی سامانه اینترنتی مدیریت کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی

سامانه اینترنتی مدیریت کانون های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه راه اندازی شد.

دکتر حبیب‌الله اسماعیلی، مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، با اعلام این خبر به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: «سامانه مدیریت کانون‌های فرهنگی و اجتماعی به نشانی http://kanoonha.farhangi.iau.ir برای سازماندهی اعضای کانون‌های فرهنگی و اجتماعی و ارج نهادن به فعالان فرهنگی در دانشگاه‌ها راه‌اندازی شده است.»

او ادامه داد: «این سامانه در دو زمینه کانون فرهنگی، اجتماعی،‌ هنری، ادبی، دینی و مذهبی (ویژه دانشجویان) و همچنین کانون خانه و دانشگاه فعال خواهد بود.»

اسماعیلی افزود: «در سامانه مدیریت کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، همه اطلاعات مربوط به کانون‌های دانشجویی و خانه و دانشگاه که دارای مجوز هستند، تجمیع و در این باره، بانک اطلاعاتی ارزشمندی تشکیل می‌شود.»

مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: «در صورت ثبت و تکمیل مشخصات دانشجویان در سامانه مورد نظر از سوی دانشگاه، مزایای کانون‌های فرهنگی به آنها تعلق می‌گیرد.»

نوشته شده در   چهارشنبه 25 فروردين 1395  ساعت  09   توسط   مسئول روابط عمومی    تعداد بازدید  1772