يکشنبه 27 آبان 1397 _ 10 ربيع الأول 1440

تاریخ : چهارشنبه 5 خرداد 1395     |     کد : 374

دکتر طه هاشمی خبر داد: آغاز مهلت ثبت‌نام برای نقل و انتقال دانشگاه آزاد اسلامی از ۱۵ تیر

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی زمان شروع ثبت‌نام برای نقل و انتقال و مهمانی دانشجویان این دانشگاه را ۱۵ تیر اعلام کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر سیدطه هاشمی در گفت‌وگو با مهر گفت: «سامانه نقل و انتقال و مهمانی دانشگاه آزاد اسلامی طبق روال سال‌های گذشته از ۱۵ تیر برای ثبت‌نام دانشجویان باز می‌شود و متقاضیان می‌توانند تقاضاهای خود را تا ۱۵ مرداد در این سامانه ثبت کنند.»

او افزود: «نقل و انتقال و مهمانی دانشگاه آزاد اسلامی دارای چارچوب و آیین‌نامه مشخص است که درخواست‌ها براساس آیین‌نامه موجود بررسی می‌شود.»

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «دانشجویان باید هنگام ثبت‌نام در سامانه نقل و انتقال دانشگاه دلایل تقاضای خود را نیز اعلام کنند.»

او افزود: «نتایج نهایی تقاضاهای دانشجویان این دانشگاه برای نقل و انتقال و مهمانی قبل از شروع ترم جدید اعلام می‌شود.»

نوشته شده در   چهارشنبه 5 خرداد 1395  ساعت  12   توسط   مسئول روابط عمومی    تعداد بازدید  1189