يکشنبه 27 آبان 1397 _ 10 ربيع الأول 1440

تاریخ : سه شنبه 8 تير 1395     |     کد : 386

مهلت درخواست انتقالی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از 15 تیر آغاز می‌شود

زمان ثبت درخواست نقل‌ و انتقال در دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال اول سال تحصیلی 96-95، از 15 تیر تا 15 مرداد اعلام شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر علیرضا صامت، مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «ثبت درخواست انتقال یا میهمانی همه دانشجویان متقاضی فقط از طریق سامانه نقل و انتقالات دانشجویی انجام می‌شود. همچنین ثبت درخواست در هر ترم فقط یکبار امکان پذیر است.»

او تاکید کرد ثبت درخواست در سامانه به منزله موافقت با انتقال یا میهمانی نیست. صامت افزود: «در صورت تأیید نهایی، امکان ویرایش درخواست (تغییر ماده) وجود نخواهد داشت.»

مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «در صورت اثبات صحت نداشتن مدارک ارسالی متقاضی در هر مرحله از تحصیل، درخواست او لغو و مطابق با آیین‌نامه انضباطی دانشجویی رأی صادر خواهد شد.»

صامت افزود: «انتقال یا میهمانی دانشجویان در صورت نداشتن منع آموزشی و تأیید صحت مدارک و مستندات ارسالی دانشجو از سوی واحد دانشگاهی امکان‌پذیر است.»

او گفت: «با توجه به محدودیت ظرفیت میهمانی و انتقال و در اولویت قرار گرفتن متقاضیانی که در روزهای ابتدایی ثبت‌نام کرده‌اند، از به تعویق انداختن ثبت درخواست خود به روزهای پایانی خودداری کنند زیرا این زمان قابل تمدید نخواهد بود. بدیهی است پس از اتمام زمان ثبت‌نام، امکان رفع نقص و مغایرت وجود ندارد.»

نوشته شده در   سه شنبه 8 تير 1395  ساعت  10   توسط   مسئول روابط عمومی    تعداد بازدید  1537