يکشنبه 27 آبان 1397 _ 10 ربيع الأول 1440

تاریخ : يکشنبه 17 مرداد 1395     |     کد : 399

تمدید ثبت نام آزمون اختصاصی مناطق آزاد و واحد های برون مرزی تا شنبه 23 مرداد ماه

مهلت ثبت نام آزمون اختصاصی مناطق آژاد و دانشگاه های برون مرزی دانشگاه آزاد اسلامی تا شنبه 23 مرداد ماه تمدید شد.

بر اساس اطلاعیه مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی مهلت ثبت نام آزمون اختصاصی مناطق آزاد و واحد های برون مرزی که قبل از این تا 16 مرداد ماه اعلام شده بود تا 23 مرداد ماه تمدید شد .
علاقمندان می توانند جهت ثبت نام در رشته های مورد علاقه خود به سایت اینترنتی www.azmoon.org مراجعه نمایند..
به اطلاع می رساند واحد بین المللی جلفا نیز از طریق این آزمون دردکترای تخصصی مهندسی معماری و  11 رشته کارشناسی ارشد ثبت نام می نماید .
رشته های تحصیلی کارشناسی ارشد این واحد دانشگاهی نیز انرژی ومعماری،  معماری داخلی،  فناوری معماری (معماری بیونیک) ،فناوری معماری ( معماری دیجیتال) مهندسی عمران (ژئوتکنیک) مهندسی عمران (سازه ) مدیریت ثبت اسناد و املاک،  حقوق جزا و جرم شناسی، مدیریت بازرگانی تجارت الکترونیک ،فناوری اطلاعات تجارت الکترونیک،  زیست شناسی – بیوشیمی میباشند..
لازم بذکر است پذیرفته شدگان این آزمون از اول مهرماه سالجاری با شهریه عادی می توانند کارشناسی ارشد یا دکترا را در رشته های  این واحد دانشگاهی ادامه تحصیل نمایند.
بر اساس این اطلاعیه آزمون ورودی این ثبت نام نیز از 22 مرداد به 29روز جمعه  مرداد ماه انتقال یافته که بصورت متمرکز در تهران برگزار خواهد شد.

نوشته شده در   يکشنبه 17 مرداد 1395  ساعت  15   توسط   مسئول روابط عمومی    تعداد بازدید  2366