چهارشنبه 20 آذر 1398 _ 13 ربيع الثاني 1441
ماه :

تاریخ : دوشنبه 22 آذر 1395     |     کد : 466

آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه آزاد به صورت مستقل برگزار می‌شود

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خبر داد بر اساس توضیحات امروز حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در کمیسیون آموزش مجلس قرار شد آزمون‌های دانشگاه آزاد به شکل مستقل برگزار شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا جبار کوچکی‌نژاد، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به فارس درباره بررسی نحوه برگزاری آزمون‌های تحصیلات تکمیلی و اختلاف بین سازمان سنجش و دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «بر اساس توضیحات روز یکشنبه حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در کمیسیون آموزش مجلس قرار شد آزمون‌های دانشگاه آزاد به صورت روال قبلی برگزار شود.»

او افزود: «بر این اساس دانشگاه آزاد اسلامی امسال آزمون‌های خود را به شکل مستقل برگزار می‌کند.»

آلبوم تصاویرآزمون‌های کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه آزاد به صورت مستقل برگزار می‌شود
عکسی برای این آلبوم ثبت نشده است.
نوشته شده در   دوشنبه 22 آذر 1395  ساعت  09   توسط   مسئول روابط عمومی
  ایمیل :