پنجشنبه 28 شهريور 1398 _ 20 محرم 1441
مهمان : 2054

تاریخ : چهارشنبه 8 دي 1395     |     کد : 484

برگزاری کارگاه آموزشی شناخت ، پیشگیری و مقابله با اثرات سوء مصرف مواد مخدر در واحد بین المللی جلفا

کارگاه آموزشی شناخت ، پیشگیری و مقابله با اثرات سوء مصرف مواد مخدر و آسیبهای اجتماعی ناشی با همکاری نیروی انتظامی شهرستان جلفا در واحد بین المللی جلفا برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا کارگاه آموزشی شناخت، پیشگیری و مقابله با اثرات سوء مصرف مواد مخدر و آسیبهای اجتماعی ناشی از آن با همکاری نیروی انتظامی شهرستان جلفا با حضور جمعی از استادان،کارکنان و دانشجویان واحد بین المللی جلفا در سالن کنفرانس این دانشگاه برگزار شد.

سروان علی یوسفی کارشناس نیروی انتظامی شهرستان جلفا در این کارگاه ضمن معرفی اجمالی انواع مواد مخدر، آسیب های اجتماعی ناشی از مصرف این مواد را تشریح کرد.

همچنین در بخشی دیگر از این کارگاه علاوه بر توزیع تراکت های مربوط به مواد مخدر، حاضرین از نزدیک انواع مواد مخدری که امروزه جامعه با شیوع مصرف آنها با مشکلات عدیده مبتلا شده است آشنا شدند.

براساس این خبر این کارگاه که به همت معاونت اموزشی و دانشجویی، فرهنگی واحد بین المللی برگزار شد مورد استقبال شرکت کنندگان واقع شده ودر پایان بر برگزاری بیشتر این نوع کارگاه ها نیز تاکید شد.

نوشته شده در   چهارشنبه 8 دي 1395  ساعت  15   توسط   مسئول روابط عمومی    تعداد بازدید  736