سه شنبه 26 شهريور 1398 _ 18 محرم 1441

تاریخ : چهارشنبه 21 مرداد 1394     |     کد : 56

پذيرش بدون كنكور در 53 رشته كارداني و كارشناسي در واحد بين المللي جلفا

ا

معاون آموزشي و دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد بين المللي جلفا از پذيرش بدون كنكور دانشجو در 53 رشته كارداني و كارشناسي پيوسته و ناپيوسته براي نيمسال اول سالتحصيلي 95-94 در اين واحد دانشگاهي خبر داد.

دكتر اكبر ناصري آذر با اعلام اين خبرافزود:واحد بين المللي جلفا با دارا بودن پتانسيل های قوي ازبابت وجود اساتيد مجرب و رشته هاي تحصيلي در مقاطع كارداني، كارشناسي و كارشناسي ارشد توانسته است اطمينان خاطر و نظر اعتماد متقاضيان تحصيل در مراكزآموزش عالي را از سراسر كشور بويژه از استان هاي همجوار و شهرستان های جلفا و هادیشهر را جذب نموده و تعداد دانشجويان خود را به بيش از  4 هزار نفر ارتقاء دهد.

معاون آموزشي و دانشجويي  واحد بين المللي جلفا افزود: در همين راستا اين واحد دانشگاهي با مجوز معاونت سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي  برای نیمسال اول 94 در 53 رشته تحصيلي در مقاطع كارداني و كارشناسي پیوسته و ناپیوسته بدون كنكور دانشجو مي پذيرد كه پذيرفته شدگان طي  اين فرايند خواهند توانست از مهر ماه سال جاري در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملی جلفا در رشته مورد علاقه خود مشغول به تحصيل شوند .

وي در ادامه در تشريح رشته هاي بدون كنكور این واحد با اعلام اينكه  تعداد 14 رشته از رشته هاي فوق در مقطع كارشناسي پيوسته مي باشند افزود: اين رشته ها شامل مهندسي كامپيوتر  گرایش نرم افزار، مهندسي عمران، مديريت بازرگاني، مديريت مالي،معماري ، حسابداري، بیوشیمی ،زيست شناسي سلولي ومولكولي، معماري داخلي، حسابداري (حسابرسي)، امور گمركي ،  فقه و حقوق مباني اسلامي، برق  مي باشند كه دارندگان ديپلم نظام قديم و پيش دانشگاهي نظام جديد مي توانند در اين رشته ها بدون كنكور ثبت نام و ادامه تحصيل نمايند.

ناصري آذر در ادامه از ثبت نام بدون كنكور در 16 رشته كارداني به كارشناسي در اين واحد دانشگاهي خبر داده و افزود: رشته ها ي مهندسی تکنولوژی نقشه برداری،  مهندسی تکنولوژی طراحی و نقشه کشی صنعتي ، مهندسی تکنولوژی راهسازی، مهندسی تکنولوژی معماری،مهندسی تکنولوژی ساختمان ، مهندسی تکنولوژی عمران – عمران ، مهندسی تکنولوژی تاسیسات حرارتی و برودتی، مهندسی تکنولوژی مکانیک خودرو،علمی کاربردی حسابداری ، مهندسی تکنولوژی نرم افزار – کامپیوتر ، ساخت و تولید- ماشين ابزار، تربیت بدنی( مدیریت برنامه ریزی )، برق قدرت ، حمل و نقل و ترافيك شهري و ساخت و تولید- قالب سازي و مدبريت بازرگاني  از جمله رشته هاي كارشناسي ناپيوسته اين واحد مي باشند كه دارندگان مدرك كارداني بدون توجه به عنوان مدرك كارداني مي توانند در رشته مورد علاقه خود ثبت نام كنند.

معاون آموزشي و دانشجويي در ادامه با اعلام اينكه واحد بين المللي جلفا در 23 رشته كارداني پيوسته و ناپيوسته نيز بدون آزمون دانشجو مي پذيرد افزود : متقاضيان جهت كسب اطلاعات  بيشتر در مورد فرايند ثبت نام و عنوان رشته هاي بدون كنكور اين واحد دانشگاهي مي توانند به سايت اينترنتي www.iauj.ac.ir  مراجعه نموده و يا با شماره هاي 42026137-42025360-42025588  -041 تماس حاصل نمايند.

وي خاطر نشان كرد: داوطلبان پس از ثبت نام اوليه در سايت مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از 15 شهريور ماه به بعد بصورت حضوري در دانشگاه ثبت نام خواهند کرد.

گفتني است:دانشگاه آزاداسلامي واحد بين المللي جلفادر سال 1384 تاسيس و هم اكنون با دارا بودن بيش از   4 هزار دانشجو در 53 رشته كارداني ، كارشناسي و كارشناسي ارشد در منطقه آزاد تجاري و صنعتي ارس هم  مرز با كشورهاي جمهوري آذربايجان و ارمنستان به فعاليت آموزشي و دانشگاهي مشغول مي باشد.

نوشته شده در   چهارشنبه 21 مرداد 1394  ساعت  15   توسط   مسئول روابط عمومی    تعداد بازدید  8820