جمعه 2 فروردين 1398 _ 15 رجب 1440

تاریخ : پنجشنبه 17 اسفند 1396     |     کد : 657

بدرقه دانشجویان جلفایی به مناطق عملیاتی جنوب از دانشگاه آزاد اسلامی

تعداد 80 نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور شهرستان جلفا و منطقه آزاد ارس در قالب کاروان راهیان نور به مناطق عملیلتی جنوب کشور اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار آنا با حضور روسای دانشگاه ها و جمعی از مسئولان کشوری و لشکری شهرستان جلفا مراسم بدرقه تعداد 80 نفر از دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی و پیام نور شهرستان جلفا و منطقه آزاد ارس به مناطق عملیاتی جنوب از محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی جلفا برگزار شد.

این دانشجویان به مدت 6 روز با حضور در مناطق عملیاتی جنوب از نزدیک با فرهنگ ایثار و شهادت و از جان گذشتگی رزمندگان اسلام در راه قرآن و ایمان آشنا خواهند شد.

زیارت حرم حضرت معصومه (س) در قم و حضور در مسجد جمکران نیز از دیگر برنامه های این اردوی 6 روزه است.

اعزام دانشجویان به راهیان نور با همکاری دانشگاه‌ها و بسیج دانشجویی صورت می گیرد.

نوشته شده در   پنجشنبه 17 اسفند 1396  ساعت  16   توسط   مسئول روابط عمومی    تعداد بازدید  420