يکشنبه 6 خرداد 1397 _ 12 رمضان 1439

تاریخ : يکشنبه 2 ارديبهشت 1397     |     کد : 672

همزمان با روز جانباز صورت گرفت؛

تجلیل از جانبازان و ایثارگران واحد بین‌المللی جلفا

همزمان با میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل (ع) و روز گرامیداشت شان و منزلت جانباز از استادان و دانشجویان جانباز دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی جلفا تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی واحد بین المللی جلفا همزمان با میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل (ع) و روز گرامیداشت شان و منزلت روز جانباز از مقام شامخ استاد جانباز و ایثارگر محمد پوریان نویدی استاد مدرس درس مبانی دفاع مقدس و دانشجویان جانباز و ایثارگر علی مختاری و قنبر حقی تجلیل شد.

سرپرست واحد بین‌المللی جلفا در این مراسم با تاکید بر قدردانی از ایثارگری‌های خانواده شهدا و ایثارگران و جانبازان آسایش و رفاه و پیشرفت‌های امروز کشور را مدیون خون شهداد و ایثارگری‌های رزمندگان ایران اسلامی دانسته و گفت: «باید همیشه قدردان این قشر عزیز و ایثارگر باشیم.»

دکتر محمد حسین صادقی بر انتقال فداکاریها و رشادت های رزمندگان اسلام به نسل جدید تاکید کرده و گفت: «باید نسل جدید بدانند که این انقلاب با چه جانفشانی‌ها و ایثارگری‌هایی حفظ شده تا پاسدار واقعی عزت و سربلندی ایران اسلامی باشند.»

در پایان این مراسم هریک از جانبازان به بیان خاطراتی از دوران 8 سال دفاع مقدس پرداختند و سپس با اعطای لوح سپاس از مقام بلند جانبازان و ایثارگران تجلیل شد.

نوشته شده در   يکشنبه 2 ارديبهشت 1397  ساعت  09   توسط   مسئول روابط عمومی    تعداد بازدید  118