دوشنبه 30 مهر 1397 _ 13 صفر 1440

تاریخ : دوشنبه 10 ارديبهشت 1397     |     کد : 678

کوهپیمایی دانشگاهیان واحد بین المللی جلفا به مناسبت هفته جوان و اعیاد شعبانیه

همایش کوهپیمایی دانشگاهیان واحد بین المللی جلفا به مناسبت گرامیداشت هفته جوان و فرارسیدن عید بزرگ نیمه شعبان و روز معلم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد بین المللی جلفا با هدف گرامیداشت هفته جوان و فرارسیدن میلاد باسعادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت امام مهدی (عج) و روزمعلم همایش  کوه پیمایی 3 ساعته کارکنان و جمعی از استادان واحد بین المللی جلفا در مسیر کهلیک بولاغی در منطقه آزاد ارس برگزار شد.

دکتر محمد حسین صادقی سرپرست واحد بین المللی جلفا در این همایش با اشاره به نقش مهم ورزش در سرزندگی و شادابی هر فرد، بر توجه بیشتر به امر ورزش در در برنامه کاری کارکنان و استادان و دانشجویان این واحد دانشگاهی تاکید کرد.

وی بر ترویج ورزش های همگانی بویژه پیاده روی و کوهپیمایی در راستای ترویج نشاط و شادابی بیشتر مجموعه دانشگاهی تاکید کرد.

حاضرین پس از طی مسافتی از این مسیر زیبای خدادادی از طبیعت بکر ومنظره زیبای این کوه لذت برده و سپس به قید قرعه به شرکت کنندگان در این مراسم جوایزی اهداء شد.

نوشته شده در   دوشنبه 10 ارديبهشت 1397  ساعت  15   توسط   مسئول روابط عمومی    تعداد بازدید  337