يکشنبه 28 مرداد 1397 _ 08 ذو الحجة 1439

تاریخ : چهارشنبه 19 ارديبهشت 1397     |     کد : 683

فرمانده سپاه ناحیه جلفا در دیدار با سرپرست واحد بین المللی جلفا عنوان کرد:

شهید مطهری از بزرگترین ذخایر انقلاب اسلامی است

سرهنگ خلیل شریفی در دیدار با سرپرست واحد بین المللی جلفا و معاونان این واحد دانشگاهی با تحسین روح همدلی و اتحاد دانشگاه‌ها با نهادهای انقلابی، خمیر مایه نظام را اتحاد و همدلی دانست و گفت: «این اتحاد و همدلی عامل پیروزی و دوام نظام است.»

وی خاطرنشان کرد: «سنگر علم و دانش یکی از مهمترین سنگرهای نظام است که باید با روحیه بسیجی حفظ شود که خوشبختانه در واحد بین المللی جلفا همسو با نظام جمهوری اسلامی این روحیه حفظ شده است.»

محمدحسین صادقی سرپرست واحد بین المللی جلفا نیز در این دیدار با قدردانی از حضور فرمانده سپاه ناحیه جلفا در دانشگاه، سپاه و دانشگاه آزاد اسلامی را مولود انقلاب و برخاسته از متن مردم دانست و افزود: «این وجه مشترک این دو نهاد انقلابی است که باید همواره تقویت شود.»

وی با گرامیداشت هفته معلم بیان کرد: «معلمان وارثان انبیا هستند و باید در تربیت نسل خوب برای آینده انقلاب اسلامی کوشا باشند.»

در پایان این دیدار فرمانده سپاه ناحیه جلفا با اعطای لوح سپاس هفته معلم را به سرپرست واحد بین المللی جلفا و و معاونان این واحد دانشگاهی تبریک گفت.

نوشته شده در   چهارشنبه 19 ارديبهشت 1397  ساعت  10   توسط   مسئول روابط عمومی    تعداد بازدید  202