يکشنبه 6 خرداد 1397 _ 12 رمضان 1439

تاریخ : يکشنبه 23 ارديبهشت 1397     |     کد : 688

دکتر محمد حسین صادقی بعنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند منصوب شد

طی حکمی از سوی ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمد حسین صادقی  با حفظ سمت بعنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند منصوب شد.

حکم سرپرستی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند

برادر گرامی جناب آقای دکتر محمدحسین صادقی زالی

با اهدای سلام و تحیات

بنا به پیشنهاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب عالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند » منصوب می شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره گیری شایسته از توانمندی های سرمایه های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

رهبر در نامه ای جداگانه از زحمات و تلاش های دکتر علی رضایی سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند هم قدردانی کرد.

نوشته شده در   يکشنبه 23 ارديبهشت 1397  ساعت  14   توسط   مسئول روابط عمومی    تعداد بازدید  128