دوشنبه 2 مهر 1397 _ 14 محرم 1440

تاریخ : چهارشنبه 2 خرداد 1397     |     کد : 697

دکتر رهایی خبر داد؛

ثبت نام ترم تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی از 16 تا 21 تیرماه

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از ثبت نام ترم تابستانی دانشگاه از 16 تا 21 تیرماه خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، با بیان اینکه دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری نیز برگزار خواهد شد، گفت: زمان ثبت‌نام این ترم از 16 تا 21 تیرماه و زمان شروع کلاس‌ها از 23 تیرماه خواهد بود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: مقرر شده دوره تابستان ترجیحاً در یکی از واحدها یا مرکز هر استان برگزار شود تا ضمن تجمیع دانشجویان و به حد نصاب رسیدن تعداد دانشجویان در هر کلاس، کاهش هزینه‌ها را نیز به همراه داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر دانشجویان سایر دانشگاه‌ها نیز داوطلب گذراندن دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی باشند، می‌توانند با پرداخت شهریه ثبت‌نام کنند.

نوشته شده در   چهارشنبه 2 خرداد 1397  ساعت  09   توسط   مسئول روابط عمومی    تعداد بازدید  308