يکشنبه 27 آبان 1397 _ 10 ربيع الأول 1440

بخشنامه اولیه طرح ولایت 40 روزه مشهد مقدس

توضیحات:

ضرورت دوره:

به‌ نظر من‌ این‌ طرح‌ (طرح ولایت) بایستی‌ فراگیر بشود. این‌جور طرح ها آن‌قدر مفید و خوب‌ و سازنده‌ است‌ که‌ هرچه‌ درباره‌ی‌ آن‌ سرمایه‌گذاری‌ بشود، به‌ نظر من‌ زیاد نیست‌. کسانی‌ که‌ دست‌اندرکار مسایل‌ فرهنگی‌ هستند، مغتنم‌ بشمارند، قدر بدانند و از آن‌ استقبال‌ بکنند. (مقام معظم رهبری در جمع دانش آموختگان طرح ولایت)

محتوای دوره:

در دوره 40 روزه طرح ولایت، محتوای آموزشی غنی بر اساس سال ها پژوهش های عمیق و گسترده در 6 کتاب تدریس می شود، که جواب گوی نیاز های فکری و عقیدتی جوان امروز است.

موضوعات 6 کتاب شامل معرفت شناسی، خداشناسی، انسان شناسی، فلسفه اخلاق، فلسفه حقوق و فلسفه سیاست می باشد.

زمان و مکان دوره:

زمان برگزاری دوره در بازه زمانی20 تیر لغایت 15 شهریور به مدت 40 روز در مشهد مقدس می باشد. زمان دقیق متعاقباً اعلام می گردد.

ثبت نام دوره:

الف) ثبت نام مقدماتی برای کلیه دانشجویان(واحدهای دانشگاه و سما)، آزاد می باشد. پس از پایان مهلت نام نویسی(5 خردادماه 97)، گزینش(امتحان کتبی و..) و مصاحبه صورت خواهد گرفت و دانشجویان منتخب، در دوره پذیرش خواهند شد.

ب) ثبت نام از دانشجویان متقاضی، به دو صورت حضوری(مراجعه به دفاتر معاونت فرهنگی واحدها) و اینترنتی (از طریق درگاه sso.iau.ir  و استفاده از منوی ثبت نام طرح ولایت) انجام خواهد شد. دانشجویان باید از هر دو شیوه استفاده نمایند.

ج) اولویت با دانشجویان حاضر در دوره شمیم معرفت و ورودی های 95 و 96 دانشگاه می باشد. البته ثبت نام اولیه، برای تمامی دانشجویان آزاد می باشد.

قوانین دوره:

الف) دوره به صورت شبانه روزي (اسکان 40 روزه) و حضور در تمامي كلاس های درس (کلاس های صبح و عصر) الزامي مي باشد.

ب) به منظور ارزيابي و رتبه بندي و سنجش درك مفاهيم دروس ارائه شده، در پايان دوره آزمون كتبي به عمل خواهد آمد.

ج) رعايت مقررات، نظم و انضباط دوره توسط فراگيران الزامي مي باشد. و درصورت انصراف در حین دوره 40 روزه، تمامي هزينه هاي انجام شده، طبق مقررات می بایست پرداخت شود.

مزایای دوره:

الف) تسلط مناسب بر مبانی اندیشه اسلامی.

ب) زیارت امام رئوف، علی بن موسی الرضا علیه السلام در کنار برنامه های تفریحی و اردویی طبق برنامه مشخص و زمان بندی شده به صورت گروهی.

ج) برای دانشجویان منتخب دوره، علاوه بر حمایت های فرهنگی و معنوی، دو تا سه عنوان از دروس عمومی(حداقل4 واحد) تطبیق واحد صورت خواهد گرفت و از برگزیدگان نیز مطابق با آیین نامه مسابقات قرآن و عترت کشوری، تقدیر به عمل خواهد آمد. گواهی نامه معتبر پايان دوره نیز، در صورت كسب نمره حد نصاب در كليه دروس صادر خواهد شد.

هماهنگی دوره:

ضمناً برای هماهنگی بیشتر و پاسخگویی به سوالات احتمالی در این خصوص با شماره  041-42025360 – 42027400 داخلی  130 ,  122 تماس حاصل نمایید.

نوشته شده در   چهارشنبه 2 خرداد 1397  ساعت  10   توسط   مسئول روابط عمومی    تعداد بازدید  511