دوشنبه 2 مهر 1397 _ 14 محرم 1440

تاریخ : يکشنبه 13 خرداد 1397     |     کد : 704

برگزاری دوره مربیگری درجه 3 بدمینتون در واحد بین المللی جلفا

دوره مربیگری درجه 3 بدمینتون ویژه دانشجویان خواهر رشته تربیت بدمینتون دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی جلفا برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا دوره مربیگری درجه 3 بدمینتون ویژه دانشجویان خواهر رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی جلفا به مدت 6 روز در سالن چند منظوره ورزشی این واحد دانشگاهی برگزارشد.

بر اساس این خبر در این دوره که از روز سه شنبه 8 خرداد لغایت امروز یکشنبه 13 خرداد با تدریس استاد خانم مریم ولی دروی از فدراسیون بدمینتون برگزار شد تعداد 16 نفر از دانشجویان خواهررشته تربیت بدنی واحد بین المللی جلفا در مقاطع کاردانی و کارشناسی موفق به طی دوره مربیگری درجه 3 بدمینتون شدند.

این دوره مربیگری ظهر امروز با برگزاری آزمون های عملی و تئوری به کار خود پایان داد.

نوشته شده در   يکشنبه 13 خرداد 1397  ساعت  17   توسط   مسئول روابط عمومی    تعداد بازدید  278