يکشنبه 27 آبان 1397 _ 10 ربيع الأول 1440

تاریخ : شنبه 23 تير 1397     |     کد : 720

دیدار رئیس واحد بین المللی جلفا با فرماندار

رئیس واحد بین المللی جلفا به همراه هیئت رئیسه این واحد دانشگاهی با فرماندار شهرستان جلفا دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا صبح امروز دکتر محمد حسین صادقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی جلفا به همراه اعضای هیئت رئیسه این واحد دانشگاهی با حضور در ساختمان فرمانداری شهرستان جلفا با دکتر صادق احمدی فرماندار جدید این شهرستان دیدار و گفت و گو کرد.

فرماندار جلفا در این دیدار همراهی و همکاری و تعامل مثبت ادرات شهرستان را از نعمات خداوندی دانسته و گفت: « رعایت اخلاق اداری و تکریم ارباب رجوع از عوامل موثر در جلب رضایت مردم می باشد که بایستی روسا و کارکنان ادارات مورد توجه قرار دهند.»

وی با اعلام این که بدخواهان نظام امروزدر جهت آسیب رسانی به انقلاب درایجاد نارضایتی های مردمی سرمایه گذاری می کنند گفت: «مردم همیشه پشتیبان نظام اسلامی بوده اند و ما مسئولین بایستی با تلاش روز افزون و و با تمام قوا در راستای تامین خواسته های مردم قدم برداریم .»

دکتر صادقی رئیس واحد بین المللی جلفا نیز در این دیدار با تشکر از حمایت های فرماندار جدید این شهرستان از مراکز دانشگاهی از آمادگی واحد بین المللی جلفا جهت تعامل و همکاری بیشتر با این سازمان خبر داده و گفت: «دانشگاه با تمام توان درکنار شما است.»

رئیس واحد بین المللی جلفا مساعدت بیشتر فرماندار شهرستان جلفا درجهت حل مشکل ساختمان آموزشی واحد بین المللی جلفا را خواستار شد.

در این دیدار دکتر محمد صدقیان معاون آموزشی، دانشجویی و فرهنگی، دکترحمید حجازی معاون اداری و مالی، حجت الاسلام سید جمال آل رسول مسئول دفتر فرهنگ اسلامی، داور ابوذری سرپرست حراست و حسن نقی زاده مسئول روابط عمومی و دفتر ریاست واحد بین المللی جلفا نیز حضور داشتند.

نوشته شده در   شنبه 23 تير 1397  ساعت  17   توسط   مسئول روابط عمومی    تعداد بازدید  279