دوشنبه 30 مهر 1397 _ 13 صفر 1440

تاریخ : سه شنبه 10 مهر 1397     |     کد : 728

اطلاعیه سازمان سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص تمدید مهلت ثبت نام رشته های بدون کنکور تا 5 شنبه 12 مهرماه

با توجه به درخواست های مکرر داوطلبان در خصوص ثبت نام دوره های کارشناسی و کاردانی(( پیوسته و ناپیوسته )) پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی، ثبت نام مجدد از یکشنبه 8 مهر آغاز شد و تا ساعت 24 پنج شنبه 12مهر ادامه خواهد داشت.

ثبت نام مجدد دوره های کارشناسی و کاردانی(( پیوسته و ناپیوسته )) پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی

با توجه به درخواست های مکرر داوطلبان در خصوص ثبت نام دوره های کارشناسی و کاردانی(( پیوسته و ناپیوسته )) پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی، ثبت نام مجدد از یکشنبه 8 مهر آغاز شد و تا ساعت 24 پنج شنبه 12مهر ادامه خواهد داشت .

تمام متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org ابتدا راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در20رشته /محل اقدام کنند .

شایان ذکر است معیار پذیرش در این دوره معدل کتبی دیپلم و عنوان مدرک دیپلم است لذا با توجه به عدم امکان ویرایش داوطلبان در هنگام درج معدل کتبی دقت لازم را داشته باشند .

مهلت ثبت نام مجدد به هیچ وجه تمدید نخواهد شد و به درخواستهایی که بعد از این تاریخ وصول شود ترتیب اثر داده نمی شود

جهت مشاهده رشته های بدون کنکور واحد بین المللی جلفا اینجا کلیک کنید

نوشته شده در   سه شنبه 10 مهر 1397  ساعت  18   توسط   مسئول روابط عمومی    تعداد بازدید  128