چهارشنبه 28 آذر 1397 _ 12 ربيع الثاني 1440

تاریخ : چهارشنبه 7 آذر 1397     |     کد : 738

کرسی تلاوت قرآن در واحد بین المللی جلفا برگزار شد

هفدهمین کرسی قرائت قران استان آذربایجان شرقی به میزبانی واحد بین المللی جلفا با حضور استاد سعید وحیدی مهر قاری و حافظ کل قرآن کریم برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در راستای پیروی از منویات مقام معظم رهبری درباره برپایی کرسی‌های تلاوت قرآن کریم در دانشگاه ها، هفدهمین کرسی قرائت قران کریم استان آذربایجان شرقی با حضور استاد سعید وحیدی مهر قاری و حافظ کل قرآن کریم و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به میزبانی واحد بین المللی جلفا برگزار شد.
به گزارش آنا این مراسم با حضور هیأت رئیسه، کارکنان و جمعی از استادان و دانشجویان واحد بین المللی جلفا بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در نمازخانه حضرت فاطمه زهرا (س) این واحد دانشگاهی برگزار شد که طی آن ابتدا آیاتی چند از سوره یس توسط استاد وحیدی مهر تفسیر شد و سپس حاضران آیات مذکور را به همراه استاد وحیدی مهر بصورت ترتیل‌ همخوانی نمودند .
قرائت آیاتی چند از سوره یس بصورت تحقیق توسط استاد وحیدی مهر پایان بخش هفدهمین کرسی قرآن کریم به میزبانی واحد بین المللی جلفا بود.
رئیس اداره  تبلیغات اسلامی شهرستان جلفا، رئیس دانشگاه پیام نور جلفا و جمعی از دانشجویان بسیجی دانشگاه های شهرستان نیز از میهمانان حاضر در این محفل قرآنی بودند.

نوشته شده در   چهارشنبه 7 آذر 1397  ساعت  11   توسط   مسئول روابط عمومی    تعداد بازدید  81