يکشنبه 27 مرداد 1398 _ 17 ذو الحجة 1440

تاریخ : پنجشنبه 20 دي 1397     |     کد : 764

بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی از امتحانات پایان ترم واحد بین المللی جلفا

دکتر جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اذربایجان شرقی با حضور در واحد بین المللی جلفا از وضعیت برگزاری امتحانات پایان ترم این واحد دانشگاهی بازدید کرد.

دکتر عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی طی سفر به شهر جلفا و منطقه آزاد ارس با حضور در واحد بین المللی جلفا از وضعیت برگزاری امتحانات پایان ترم این دانشگاه بازدید کرده و از زحمات عوامل اجرایی امتحانات تشکر کرد.

دیدار دکتر جوانپور با جمعی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی جلفا بخش دیگر این بازدید بود که در این دیدار کارکنان ضمن تشکر از حضور دکتر جوانپوردراین دانشگاه، به بیان مسائل و خواسته های خود پرداختند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی نیزبا تاکید بر توسعه فعالیت های آموزشی و بویژه تحصیلات تکمیلی در واحد بین المللی جلفا اظهار امیدواری کرد در آینده نزدیک مشکلات ساختمانی این واحد دانشگاهی نیزمرتفع گردد.

دکتر محمد حسین صادقی رئیس واحد بین المللی جلفا نیزاز عنایت ویژه دکتر جوانپور به این واحد دانشگاهی تشکر نموده وحضور وی را مایه دلگرمی مجموعه کارکنان و استادان این واحد دانشگاهی دانسته وافزود: امیدواریم حضور ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان نوید بخش خبرهای خوب برای واحد بین المللی جلفا باشد.

صادقی از زحمات شبانه روزی کارکنان واحد بین المللی جلفا در راستای پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه آزاد اسلامی تشکر کرد.

نوشته شده در   پنجشنبه 20 دي 1397  ساعت  15   توسط   مسئول روابط عمومی    تعداد بازدید  913