دوشنبه 18 آذر 1398 _ 11 ربيع الثاني 1441
ماه :

تاریخ : چهارشنبه 28 فروردين 1398     |     کد : 785

دانشگاه آزاد منشأ خدمت بی‌مثال به جامعه با حضور جوانان متفکر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از جلفا، مراسم گرامیداشت هفته جوان، میلاد حضرت علی اکبر(ع) و عید بزرگ نیمه شعبان صبح امروز با حضور استادان، کارکنان و جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی جلفا در سالن ورزشی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

مدیر اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی جلفا در این مراسم اظهار کرد: دانشگاه به‌عنوان محل حضور نسل جوان متفکر و خوش فکر می‌تواند منشأ خدمات بی‌مثال برای جامعه باشد.

محمد صدقیان اضافه کرد: حضور مداوم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی جلفا در عرصه‌های دانشگاهی از کلاس‌های آموزشی تا فعالیت کلاسی فوق‌برنامه، آنان را برای قبول مسئولیت در جامعه آماده می‌کند.

وی در ادامه خودشناسی، تلاش و کوشش برای رسیدن به هدف، دوری از سستی و کاهلی در کنار امیدواری به رحمت الهی را از عوامل موفقیت جوانان قلمداد کرد و افزود: این ویژگی‌ها در کنار کمک گرفتن از نیروی جسمی، روحی و توان ذهنی موجب موفقیت جوانان می‌شود.

مدیر اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی جلفا با اشاره به اینکه اعضای هیئت‌رئیسه این واحد دانشگاهی همواره از پرسشگری جوانان به همراه ارائه راهکارهای پیشنهادی استقبال می‌کنند، یادآور شد: مدیران و مسئولان دانشگاه سپاسگزار جوانانی هستند که در عرصه‌های مختلف با رعایت ادب، اخلاق، مطالبه‌گری محرکی برای تسریع نیل به اهداف دانشگاه هستند.

صدقیان، امید، سرزندگی و نشاط را اصلی‌ترین سرمایه جوانی دانست و تصریح کرد: جوانان باید اوقات گرانبهای جوانی خود را به علم‌اندوزی توأم با آموختن مهارت‌های علمی و کارآموزی در حوزه مهارتی اختصاص دهند.

به گزارش آنا؛ در ادامه این مراسم از چهار دانشجوی نمونه واحد بین‌المللی جلفا با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.

آلبوم تصاویردانشگاه آزاد منشأ خدمت بی‌مثال به جامعه با حضور جوانان متفکر
عکسی برای این آلبوم ثبت نشده است.
نوشته شده در   چهارشنبه 28 فروردين 1398  ساعت  12   توسط   مسئول روابط عمومی
  ایمیل :