چهارشنبه 20 آذر 1398 _ 13 ربيع الثاني 1441
ماه :

تاریخ : سه شنبه 12 شهريور 1398     |     کد : 826

روحیه جهادی کلید پیشرفت، بن بست شکنی و پیوند هر چه بیشتر دانشگاه با مردم

صرف ادعا در باره پای بندی به مفاهیم ارزشی مانند شهادت، جانبازی، آزادگی، ایثار کافی نیست برای پاسداشت و بسط چنین ارزش هایی بیش از شعار، عمل و اقدام کارساز است

به گزارش روابط عمومی مرکز ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی ، مهندس احمد صالحی آرا در یادداشتی در روزنامه فرهیختگان نوشت : صرف ادعا درباره پایبندی به مفاهیم ارزشی مانند شهادت، جانبازی، آزادگی، ایثار کافی نیست برای پاسداشت و بسط چنین ارزش هایی بیش از شعار، عمل و اقدام کارساز است.

مفاهیم ارزشی مانند شهادت، جانبازی، آزادگی، ایثار از آن دست مفاهیمی نیستند که بتوان آنها را با ابلاغ، آیین نامه و دستورالعمل در سازمان و هر مجموعه دیگر نهادینه کرد. از سوی دیگر صرف ادعا درباره پایبندی به این ارزش ها کافی نیست برای پاسداشت و بسط چنین ارزش هایی بیش از شعار، عمل و اقدام کارساز است.

آنچه از یک مسئول انتظار می رود گرامی داشت و پای بندی به این ارزش ها و اقدام انقلابی با رویکرد جهادی برای زنده و پرطراوت نگاه داشتن این ارزش ها و استمرار بخشی به این ارزش ها در فعالیت های روزمره و زندگی فردی و اجتماعی است.

رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران با بیان اینکه زنده نگاه داشتن این ارزش هاست که خود ارزش می آفریند افزود: همچنان که شاهد بوده وهستیم که چطور مدافعان حرم توانستند با زنده نگاه داشتن این ارزش ها در زندگی فردی خود، در شرایطی که بسیاری از مدعیان در چنبره دنیا و دنیاطلبی گرفتار شده اند بار دیگر همچون دوران دفاع مقدس فریادگر حیات طیبه در جامعه باشند و روح عزت و مردانگی را در کالبد نه فقط ایران بلکه جبهه مقاومت بدمند و نویدبخش پیروزی برای امت اسلام بر استکبار جهانی شوند.

بر این اساس می توان گفت تحول اصلی و تحول بنیادینی که به دنبال آن در دانشگاه هستیم از خودمان شروع می شود راه آن نیز از مسیر زنده نگاه داشتن چنین ارزش هایی در فرد فرد دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه و سپس اقدام و عمل انقلابی برای استحکام بخشی به این ارزش ها در تمام مناسبت های اداری، اجرایی، فرهنگی و آموزشی می گذرد.

مهندس صالحی آرا در بخشی از این یادداشت افزود : باید در تفکر، سیاست گذاری و اقدامات اجرایی نشان دهیم جهاد ادامه دارد. این جهاد و روحیه جهادی کلید پیشرفت، بن بست شکنی و پیوند هر چه بیشتر دانشگاه با مردم است.

باید اذعان کرد قاطبه مردم جهاد را فراموش نکرده اند و هنوز که هنوز است پیکر شهدای مدافع حرم و شهدای گمنام و تازه تفحص شده شهدای دوران دفاع مقدس را چون نگینی در خاتم مِهر خویش در بر می گیرند و مسیر تشییع پیکر پاکشان را با اشک غبار روبی می کنند. همین مردمند که جوانان مومن و انقلابی خود را با آتش به اختیاری به میدان یاری رهبر فرزانه انقلاب اسلامی  برده اند و با اتکا به نیرو، توان و اراده آنان درصددند فصل نوین حیات جمهوری اسلامی را در دهه پنجم انقلاب رقم بزنند. دهه ای که آغاز آن با هنرنمایی این جوانان برومند با ساقط کردن پهباد جاسوسی آمریکا شروع شده و نوید بخش پیروزی ها و موفقیت های بیشتر در جبهه مقاومت بال الهام بخشی به انقلاب اسلامی است.

این مردم امروز به همگامی و همراهی مسئولان نیاز دارند. مسئولانی که باید به ارزش جهاد و شهادت و نقش آن در پیشبرندگی و پیشروندگی انقلاب اسلامی و فراهم سازی زندگی شایسته و درخور برای مردم از عمق جان ایمان داشته باشند و جهادی عمل کنند و شور و شعور انقلابی جوانان مومن را ارج بنهند و بستر نقش آفرینی آنان را برای عزت و سربلندی هر چه بیشتر ملت قهرمان ایران اسلامی را فراهم آورند.

آلبوم تصاویرروحیه جهادی کلید پیشرفت، بن بست شکنی و پیوند هر چه بیشتر دانشگاه با مردم
عکسی برای این آلبوم ثبت نشده است.
نوشته شده در   سه شنبه 12 شهريور 1398  ساعت  10   توسط   مسئول روابط عمومی
  ایمیل :