چهارشنبه 20 آذر 1398 _ 13 ربيع الثاني 1441
ماه :

تاریخ : شنبه 16 شهريور 1398     |     کد : 829

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی جلفا رکورد جهانی شنای سوئدی را شکست

دانشجوی ورزشکار دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی جلفا توانست رکورد جهانی شنای سوئدی در گینس را به خود اختصاص دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از جلفا، عقیل قارداش‌زاده دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی تجارت الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامیواحد بین‌المللی جلفا در حضور مشاور ایرانیان برای ثبت رکورد در کتاب رکوردهای جهان(گینس) توانست با حمایت باشگاه تراکتورسازی با انجام ۵۵ حرکت صحیح رکورد شنای سوئدی را به نام تراکتورسازی در کتاب گینس ثبت کند.

وی این حرکت را روی مشت با یک پا و با وزنه ۴۰ پوندی (۱۸ کیلویی) در پشت به‌مدت یک دقیقه انجام داد. رکورد قبلی این حرکت سال ۲۰۱۷ توسط یک ورزشکار عراقی با انجام ۴۹ حرکت در شهر دبی ثبت‌شده بود.

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی تجارت الکترونیک واحد بین‌المللی جلفا قبل از این توانسته بود رکورد شنای سوئدی با ۱۱۲ شنا در مدت زمان ۵۱ ثانیه به‌نام خود و ثبت ملی و جهانی ۷۴ حرکت سینه در زمان ۳۰ ثانیه و مشت‌زنی به تعداد ۳ هزار و ۴۰۰ بار در مدت‌زمان ۱۷ دقیقه ۳۰ ثانیه رکورد جهانی این حرکات را نیز به خود اختصاص داده بود.

نشستن ۲۰ دقیقه و ۴۵ ثانیه دردمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد در سونای خشک نیز از دیگر رکوردهای کشوری این ورزشکار است.

آلبوم تصاویردانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی جلفا رکورد جهانی شنای سوئدی را شکست
عکسی برای این آلبوم ثبت نشده است.
نوشته شده در   شنبه 16 شهريور 1398  ساعت  15   توسط   مسئول روابط عمومی
  ایمیل :