پنجشنبه 3 بهمن 1398 _ 27 جمادى الأولى 1441
ماه :

تاریخ : چهارشنبه 3 مهر 1398     |     کد : 840

دیدار دانشگاهیان واحد بین المللی جلفا با خانواده شهید عبدالعلی علیزاده در جلفا

همزمان با چهارمین روز از هفته دفاع مقدس دانشگاهیان واحد بین المللی جلفا با حضور در منزل شهید عبدالعلی علیزاده به مقام شامخ خانواده این شهید بزرگوار ادای احترام نمودند.

به گزارش خبرنگار آنا از جلفا در راستای تکریم و ادای احترام به خانواده های معظم شهدا، دانشگاهیان واحد بین المللی جلفا با حضور در منزل شهید عبدالعلی علیزاده با مادر این شهید بزرگوار دیدار و با ابعاد شخصیتی شهید علیزاده بیشتر آشنا شدند.

در این دیدار که با حضور دکتر صدقیان مدیر اجرایی، مسئول حراست و امور ایثارگران و تعدادی از دانشجویان این واحد بین المللی جلفا و مسئول بسیج دانشجویی شهرستان و پدر شهید نقی پور از هادیشهر برگزار شد مادر شهید علیزاده به تشریح ابعاد شخصیتی این شهید بزرگوار برای حاضرین پرداخت.

وی گذشت و ایثار و همچنین کمک به همنوعان و ولایتمداری را از شاخصهای مهم شخصیتی این شهید بزرگوار بیان کرده و گفت: پسرم یاری اسلام و امام را بر خود واجب می دانست.

دکتر محمد صدقیان مدیر اجرایی واحد بین المللی جلفا نیز ضمن تشکر از اینکه این خانواده معظم دانشگاهیان را به حضور پذیرفتند گفت: تکریم خانواده های معظم شهدا وظیفه همگانی است.

وی افزود: این دیدارها مایه دلگرمی و امیدواری ما بوده و عزم خدمتگزاران نظام اسلامی را در انجام وظایف خود محکم و ثابت قدم می نماید.

شهید عبدالعلی علیزاده متولد سال 1343 می باشد که در سال 1363 در 20 سالگی در جبهه های حق علیه باطل به درجه رفیع شهادت نائل آمده است.

آلبوم تصاویردیدار دانشگاهیان واحد بین المللی جلفا با خانواده شهید عبدالعلی علیزاده در جلفا
عکسی برای این آلبوم ثبت نشده است.
نوشته شده در   چهارشنبه 3 مهر 1398  ساعت  17   توسط   مسئول روابط عمومی
  ایمیل :