پنجشنبه 3 بهمن 1398 _ 27 جمادى الأولى 1441
ماه :

تاریخ : پنجشنبه 16 آبان 1398     |     کد : 847

نمایش ۷ محصول نوآورانه و دانش‌بنیان دانشگاه آزاد جلفا در نمایشگاه ربع رشیدی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی جلفا از نمایش ۷ محصول نوآورانه، فناورانه و دانش‌بنیان این واحد دانشگاهی در هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی تبریز خبر داد.

محمدحسین صادقی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در جلفا با اعلام این خبر اظهار کرد: «واحد بین‌المللی جلفا با استفاده از توان علمی استادان هیئت علمی و دانشجویان موفق خود در امر پژوهش توانسته است در هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی تبریز هفت محصول نوآورانه و فناورانه خود، حاصل اختراعات استادان و دانشجویان را به نمایش بگذارد.»

وی در تشریح این محصولات گفت: «پمپ ضربه‌ای آب» یکی از  محصولات فناوری این دانشگاه است که بدون استفاده از برق و سوخت‌های فسیلی می‌تواند آب را به بیش از ۴۰متر ارتفاع انتقال دهد.

صادقی، «سیستم تصفیه آب به روش اسمز معکوس» ، «افزایش ظرفیت توربین‌های گازی به روش استفاده از کولرهای تبخیری مدیا با ماژول‌های بازشونده ریلی » ، «افزایش ظرفیت توربین‌های گازی به روش مه‌پاشی » ، « ساخت و نگهداری دستگاه‌های چیلر تراکمی، آیس بانک، سردخانه و تابلوخنک» ، « ترکیب آبگرمکن خورشیدی با پکیج » و «سیستم ابرخشت مجوف پایدار» در حوزه معماری را از جمله محصولات به نمایش گذاشته شده توسط واحد بین‌المللی جلفا در هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی تبریز اعلام کرد.

هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی تبریز تا پایان امروز ۱۷ آبان در محل نمایشگاه بین‌المللی تبریز دایر است.

آلبوم تصاویرنمایش ۷ محصول نوآورانه و دانش‌بنیان دانشگاه آزاد جلفا در نمایشگاه ربع رشیدی
عکسی برای این آلبوم ثبت نشده است.
نوشته شده در   پنجشنبه 16 آبان 1398  ساعت  10   توسط   مسئول روابط عمومی
  ایمیل :