جمعه 2 آبان 1399 _ 05 ربيع الأول 1442
تاریخ : چهارشنبه 24 ارديبهشت 1399     |     کد : 862

مدیر اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی جلفا منصوب شد

مدیر اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جلفا در حکمی از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی واحد بین المللی جلفا ، بابک جراحی در حکمی از سوی عزیز جوانپور دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی به‌عنوان مدیر اجرایی این واحد دانشگاهی منصوب شد.

آیین تکریم و معارفه مدیران قدیم و جدید اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جلفا با حضور محمدحسین صادقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند، حیدر مرتضی‌پور مدیر اجرایی واحد هادیشهر و کارکنان واحد جلفا برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند در مراسم معارفه مدیر اجرایی واحد جلفا با آرزوی قبولی طاعات و عبادت در شب‌های قدر اظهار کرد: «توسعه و پیشرفت نیازمند افزایش تعاملات و همفکری است و همه مدیران و کارکنان برای پیشرفت اهداف دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند تلاش مضاف کنند.»

محمدحسین صادقی ابراز امیدواری کرد با همدلی و همراهی و کمک استادان، کارکنان و مسئولان ادارات و نهادهای شهرستانی و با هم‌افزایی، قانون‌مداری و به فعلیت‌رساندن ظرفیت‌های واحد جلفا, هادیشهر و مرکز خاروانا و در مسیر شکوفایی با نام دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند باشیم.

وی خاطرنشان کرد: «امیدوارم مدیر اجرایی واحد جلفا که خودش فردی پرتلاش و قانونمند است در سمت جدید موفق باشد تا بتوانیم در حوزه‌های مختلف ازجمله حوزه فرهنگی، پژوهشی، فناوری و کارآفرینی که امروز مورد تأکید  است، شاهد موفقیت‌ها و تحولات عظیمی در واحد جلفا باشیم.»

در ادامه محمدحسین صادقی با اهدای لوح سپاس از تلاش‌ها و اقدامات محمد صدقیان قدردانی و تشکر کرد و بابک جراحی که در حکمی از سوی دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی به‌عنوان مدیر اجرایی واحد جلفا منصوب شده بود، معرفی شد.

بابک جراحی از اعضای هیئت علمی واحد جلفا در گروه زبان انگلیسی است.

نوشته شده در   چهارشنبه 24 ارديبهشت 1399  ساعت  14   توسط   مسئول روابط عمومی
  ایمیل :